• Suntem extrem de recunoscători pentru tot sprijinul pe care l-am primit de la dvs. Simțim o legătură strânsă cu cititorii și știm că mulți urmăresc materialul de pe acest site. Din păcate, nu putem oferi detalii de contact directe. Există mai multe motive pentru aceasta.
  • În primul rând, pur și simplu nu am reușit să facem față cantității enorme de mesaje trimise și nu ar mai fi timp pentru cercetare sau pentru a scrie.
  • În al doilea rând, cu toții am observat că poșta ocazională, lipsită de sens, abuzivă, care provine inevitabil de la trolii plini de ură, este profund deprimantă. Și nu ne putem gândi la o modalitate de a filtra lucrurile urâte. Este trist faptul că unii oameni simt nevoia să amenințe, să abuzeze sau să încerce să suprime atunci când întâlnesc un punct de vedere cu care nu sunt de acord.
  • Dar așa este în zilele noastre. Chiar dacă știm că lucrurile urâte ar reprezenta doar o mică parte din total, este îngrijorător să ne ztresăm că următorul e-mail ar putea conține o amenințare sau un virus urât. Site-urile web sunt întotdeauna vulnerabile, iar www.incuvinte.com nu face excepție.
  • Găsim acest lucru frustrant și dezamăgitor și sperăm că ne veți ierta și amintiți-vă că ne gândim la cititorii noștri ca la familia noastră extinsă.
Nume și Prenume  
E-mail  
Mesaj